12 de maig 2009

Demà al Casal i canvis en la programació

Demà a les 18h30, en el marc dels actes commemoratius de l'1 de maig, l'assemblea de Maulets Rosselló projectarà, al Casal, el documental de Pierre Carles, Christophe Coello, i Stéphane Goxe "attention danger travail".

"Attention danger travail" és un documental que proposa una reflexió sobre el lloc que ocupa el treball dins la societat, a traves de les intervencions de treballadors però també i sobretot dels no-treballadors que han triat de no adherir al discurs dominant sobre el treball. El realitzador Stéphane Goxe explica que « Attention Danger travail » té per a objectiu de « donar la paraula a persones que prefereixen ser aturats pobres que no pas ocupar « feines de merda pagades una misèria » que se’ls proposa, dins un clima de degradació general de les condicions laborals

Una desena d’aturats i aturades expliquen per què i com van decidir de no anar més a la feina. Després d’haver conegut més o menys temps el món laboral, aquests homes i dones han fugit la fàbrica, magatzem o oficina, ben decidits a no acceptar més les regles de la guerra econòmica contemporània. Lluny de la imatge de l’aturat aclaparat o deprimit, aquests « sense-feina i que no en demanen » expliquen obertament per què busquen a prosperar a fora del contexte laboral, amb pocs recursos però disposant de temps a profusió.

Per raons diverses hem hagut de deixar pel proper mes de juny els actes previstos :

Dijous 14 de maig a les 18h30
: Inauguració de l’exposició sobre els Ibers, que restarà oberta fins el 30 de maig

Divendres 15 de maig a les 18h30 : Presentació-xerrada sobre la Revista Caramella i la directiva del foc. A càrrec d’Aleix Cardona.


Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30