4 d’ag. 2007

Un any en antena !

El passat mes de setembre l'Agasalla iniciava la seua primera activitat regular de cara enfora, amb una emissió de ràdio que s'ha mantingut durant tot el curs 2006-2007. Amb una periodicitat setmanal, i gràcies a les infraestructures que ens proporciona Ràdio Arrels, hem intentat portar la veu del jovent de Catalunya Nord a les ones, amb una hora de tertúlia a l'entorn de temes d'actualitat. Però sobretot, amb la voluntat de superar les dificultats que per a molts joves nord catalans suposa entendre i expressar-se en català.

Malgrat la informalitat i els farts de riure que ens hi hem fet, sabem que cada divendres, a les 7 del vespre, teníem un públic fidel, i uns fans incansables (gràcies Simona, Gerard, Albert... !) que s'han interessat per les notícies surrealistes, han descobert nous grups musicals o han intentat desxifrar, des de casa seua, què volia dir un mot , o què significava la xifra misteriosa.

Esperem que tothom qui ens haurà sentit haurà disfrutat tant com nosaltres d'aquesta cita radiofònica i que l'any que ve, potser, ens tornarem a trobar!

"Extracte del n°00 - Agost 2007 de Diguem-ho!"

L'Agasalla als estudis de Ràdio Arrels

Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30