29 d’abr. 2008

Alacant Sí! Renfe No!

Aquest passat 26 d'abril algunes agasallenques van travessar el país per commemorar la diada del País Valencià, enguany a Alacant. I estem conscients més que mai que el país és llarg, i les comunicacions lamentables... Malgrat els esforços fets per òmnium cultural per organitzar el tren Jaume I per facilitar a la gent del Nord, d'anar cap al Sud, vam trigar unes 13 hores per fer Perpinyà - Alacant. En un trajecte que havia de ser de 9 h, vam estar parats durant prop de 4 hores als voltants de Xàtiva per una avaria de la catenària del tren.... maleïda Renfe!
Malgrat les nostres malaventures vam viatjar amb un bon ambient al so de les gralles i amb moltes ganes ja d'arribar!
Quan vam arribar , a les 19h, la manifestació ja havia començat, però ens han vingut a buscar a les portes de l'estació fent homenatge a les 350 persones que havien pres el tren per assistir a la diada. Podreu trobar un vídeo a Vilaweb TV on s'expliquen els fets. Enguany la manifestació reivindicava poder veure TV3 a Alacant, ja que fa uns mesos van patir el tancament del receptor que els hi permetia rebre les televisions catalanes, un altra reivindicació hauria pogut ser i ho ha sigut d'una certa manera, la millora de les infraestructures per a poder comunicar el país de millor manera.
La manifestació es va acabar amb els parlaments, i el concert!
Aquí un petit vídeo de l'actuació de la Gossa Sorda!


Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30