28 d’oct. 2009

Castanya al Tractat


Aquest dissabte vine a fotre la castanya al Tractat amb la castanyada del Casal i el concert de Titot i David Rosell que presentaran el seu nou espectacle "L'esca del pecat"!
Us hi esperem nombrosos!!

Titot i David Rosell

Fa deu anys Francesc Ribera “Titot” i David Rosell, junts embarcats en Brams i Mesclat, van presentar un espectacle acústic per transmetre una sèrie de cançons pregones que, per les seves característiques, s'excloïen d'escenaris grans i potència de so.

Però en Titot i en David mai han perdut ni el contacte ni el bon costum de treballar plegats, encara amb Mesclat, en gravacions, en arranjaments i fins i tot alguna actuació puntual i quasi secreta.

Titot i David Rosell, després d'uns mesos a l'obrador, presenten un nou espectacle junts; presenten un espectacle de petit format, d'arran, de cara a cara.

El nou espectacle, L'Esca del Pecat, no és tan acústic, tan calm com el que junts i sols havien presentat fa deu anys; es treuen la son de les orelles amb un espectacle dinàmic i alegre.

http://www.myspace.com/titotidavidrosell

Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30