23 de set. 2007

Algunes notícies

Algunes novetats pel que fa a Diguem-ho!, la nostra revista mensual. Amb la sortida del número d'octubre, tindreu la possibilitat de subscriure un abonament d'ajuda. Així, per 5¬ (preu normal) o més (preu d'ajuda, que definiu vosaltres), rebreu els 3 propers números de Diguem-ho!. Per més informació, envieu-nos un correu a agasalla@gmail.com, o deixeu-nos un comentari aquí mateix.

Amb el número d'octubre també estrenarem dues noves rúbriques. En la primera, us proposarem de descobrir una pel·lícula, un llibre o un grup de música que ens hagin agradat especialment. Amb la segona nova rúbrica, pretenem explicar-vos un mot "perdut en les pàgines dels diccionaris, oblidats en les converses de carrer, o que simplement volem compartir perquè ens ha encuriosit".

Amb la rentrada, nous joves han arribat a l'Agasalla, i participen plenament a la vida de l'associació. Per nosaltres, serà l'ocasió de dur a terme totes les coses que tenim ganes de realitzar. A més, i per allargar aquesta sèrie de bones notícies, aviat tindrem uns espais disponibles, ja que les obres al Casal Jaume 1r avancen a grans passos! Així que, com més aviat millor, us podrem acollir "a casa nostra"!

Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30