9 de nov. 2007

L'AGASALLA obté el premi Josep de la Trinxeria.

Dimecres 7 de Novembre el jovent de l'Agasalla vam rebre el premi Josep de la Trinxeria en el segon sopar commemoratiu del Tractat dels Pirineus.
Aquest acte organitzat per La plataforma per la dignitat de Catalunya Nord atorga dos premis:
El premi Josep de la Trinxeria a la persona o entitat que s'hagi destacat en la defensa de la catalanitat.
l'Agasalla vol donar les gràcies a les persones que nos han votat, reconeixent aixi el treball que hem fet aquest any 2007. Volem agrair també tots els qui han participat en aquest acte, desitjant que cada any vagi prenent importància. I saludem les altres entitats que també han fet molta feina, i que sostindrem en el que els queda de combat.

El premi Francesc de Segarra a la persona o institució que més hagi destacat durant l'any per una actitud bel·ligerant contra els catalans, el català o Catalunya Nord.
Aquest l'han obtingut el comitè directiu de la clínica de Cervera, per voler desplaçar el centre de salut a la plana. I els polítics Christian Bourquin, i els batlles de Montlluís i Vilafranca, Jean-Michel Larmet i Rose Marie Soria per la seva implicació en la candidatura de Vauban a la UNESCO.
Des de l'Agasalla volem felicitar aquests dos guanyadors que se mereixen tant l'un com l'altre aquest premi, i saludar els esforços continus que han fet per obtenir-lo!

Cap comentari:

Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30