5 de març 2008

Nova compareixença de Yann i Pere al tribunal de Perpinyà

Ahir, dimarts 4 de març, Yann i Pere, compareixien davant del jutge d'instrucció, al Palau de Justícia de Perpinyà. Convocats a les 9 del mati pel Yann i a les 2 de la tarda pel Pere, els dos estudiants nord catalans han hagut de tornar a explicar els fets ocorreguts durant els 38 dies de bloqueig de la Universitat de Perpinyà, en contra la llei LRU.
La jutge d'instrucció ha interrogat els dos estudiants durant més de dues hores cada un, intentant treure el màxim de detalls. Això és el punt de partida de la investigació. Fins, com a mínim el més de juny, es repetiran les citacions, i les confrontacions amb els professors que han denunciat Yann i Pere. Recordem, actualment, són acusats d'insults i estant sotmesos a unes mesures cautelars que els impedeix veure's entre ells.
Una trentena de persones, tant al matí com a la tarda, s'han concentrat davant del tribunal en suport als dos estudiants.

Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30