2 d’abr. 2009

Aquest dissabte: concert de Pau Alabajos!!

Dissabte a les 21h el cantautor del País Valencià, Pau Alabajos, vindrà a actuar al Casal.
Podeu escoltar algunes cançons al seu myspace, també podeu llegir el seu blog.

Pau Alabajos és un cantautor valencià de la nova fornada de música en valencià apareguda a principis del segle XXI: activista musical i compromès en el tema de la llengua, ostenta el càrrec de secretari del Col·lectiu Ovidi Montllor.

Alabajos rarament (si no mai) canta en solitari, i des dels inicis sempre ho ha fet acompanyat per un conjunt d’instrumentistes apropiadament anomenats els Músics Furtius, amb els quals ha tocat sovint a l’ombra del carrer Micalet de València per reivindicar la marginació de la música cantada en valencià i denunciar la prohibició municipal d’activitats en la via pública.

Al 2008 ha rebut tres premis: el premi Ovidi al millor disc de cançó d’autor "Teoria del Caos", el premi Enderrock al millor disc de cançó d’autor "Teoria del Caos" i el premi Enderrock al millor artista de cançó d’autor.

Font: Viquipèdia


Aquí deixem un videoclip seu per que disfruteu abans de dissabte!
I un altre vídeo!

Aquest dissabte també inaugurarem la nova màquina de fer biquinis, així que vine a tastar-los que hem preparat receptes delicioses!! ;)
Quin preferriràs? El Mallorquí? El Pastoret? El Fem Pinya? O el Sexy!?
Aquests noms t'intriguen? Doncs vine dissabte i ja ens diràs!!

Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30