9 d’oct. 2007

Diguem-ho! n°02

Pel tercer mes consecutiu, l'Agasalla publiquem Diguem-ho!, la nostra revista mensual i gratuita. Per primer cop, però, us donem la oportunitat de subscriure un abonament d'ajuda, per rebre Diguem-ho! a casa. Trobareu més informació a la contraportada de la revista, que podeu descarregar, en pdf, al final d'aquest article!

"De diada en diada : després de participar a l'11 de setembre, diada del Principat de Ca­ta­lunya, a l'Agasalla ens preparem a celebrar la nostra i a acollir la flama de la llengua.
El final del Correllengua, que correspon a la commemoració del Tractat dels Pirineus, quan el 1659 el Rosselló era annexat al Reialme de França, és sens dubte un dels moments reivindicatius més importants de Catalunya Nord. Des del seu principi, l'Agasalla ha particpat de manera activa a l'organització de la diada, amb la manifes­tació i el concert, ara ja tradicionals. Així doncs, no podíem fer altrament que centrar aquest tercer número de Diguem-ho! en aquest tema que marca l'agenda del Nord, i del conjunt del país.
Al calendari dels Països Catalans, també con­s­­­­­ta la data del 9 d'octubre: Toni Gisbert, d'Acció Cultural dels País Valencià, ens explica de què va, ja que és l'entrevistat del mes. A més d'aquestes diades, aquest mes d'octu­bre hem decidit tractar de dues fires culturals: una és a Perpinyà -la del disc- i l'altra a Frankfurt, que té l'ambició d'internacionalitzar la nostra cultura. Ja que parlem d'internacional, una de les agasallenques acaba de tornar d'un viatge de tres mesos a Mèxic, i comparteix en aquestes pàgines una part de les experiències que hi ha acumulat.
Per acabar, una bona notícia: L'Agasalla compta ara amb nous membres, per tant la revista suma més redactors i inaugurem unes noves rúbriques, que permetran a les agasa­llenques exiliades de participar i dir la seva. Vos desitgem una bona lectura i no descuideu pas : el 3 de novembre, tothom a Perpinyà !"

L'enllaç per descarregar la revista: Diguem-ho! n°02

Portada D-H02

Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30