1 d’oct. 2007

En el proper Diguem-ho!

D'aquí poc arribarà el número d'octubre de la nostra revista Diguem-ho!

Al programa d'aquest número, un petit històric del Correllengua, vist des de Catalunya Nord. Com a esdeveniment nacional de reivindicació de les nostres llengua i cultura, el Correllengua, inspirat de la Korrika basca farà la portada de Diguem-ho!. Com el Corellengua, que travessa tots els Països Catalans, una de les nostres agasallenques ha recorregut Mèxic de dalt a baix, i ens explica el seu viatge, del Pacífic a Oaxaca, amb una petita volta pel Guatemala...

A banda d'això, aquest mes us volíem parlar de dues fires de tipus cultural. La primera, a Perpinyà, és el Festival Internacional del Disc, que avui i demà reuneix especialistes del tema, i dibuixants. Farem doncs un repàs del F.I.D., dels seus origens als objectius que es marca. La segona, a Alemanya, és la ja famosa Fira Internacional del Llibre de Frankfurt, que acull com a convidada d'honar la literatura catalana, aquest mes d'octubre.

Per acabar, en motiu del 9 d'octubre i dels Premis Octubre, és el coordinador d'Acció Cultural del País Valencià, Toni Gisbert, que jugarà al joc de l'entrevista, i que ens explicarà com l'octubre és un moment fort de l'actualitat valenciana. La nostra pàgina oberta serà dedicada a una altra associació que ha marcat l'octubre com un moment clau de l'any: Aire Nou de Bao se us presentarà, i vos convidarà a les Diades Airenovenques, el darrer cap de setmana del mes!

Sigueu pacients, Diguem-ho! n°02 hauria de ser penjat al blog, i disponible als nostres punts de difusió, a partir del dissabte 6 d'octubre!

Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30