15 d’ag. 2008

Ara que commença l'UCE !

Una darrera crònica...

EXPLOTACIÓ LABORAL

Els que veniu a Prada de vacances, no us en envisareu, però l'UCE és l'escenari d'una explotació laboral a mitjana escala. Deixem de banda el cas dels joves de Catalunya Nord que vénen a assegurar els serveis ucencs (bar, diari, secretariat, esplai...) per un salari per sota del SMIC. No, d'aquests, no en parlem, ja que, de fet, només pateixen per aguantar-vos a tots!
Però els que sí que són víctimes d'explotació laboral són els becaris immigrats, que per la majoria provénen d'Europa de l'Est (Algueresos i Txeques!). Treballen a mig temps, però ja els podeu queixar! Els trapareu, per exemple, a sota el tendal de l'entrada, rostint-se a l'espera d'uns eventuals nous "clients". També en veureu passar, traginant material d'un lloc a un altre, o encartellant les informacions sobre les classes i activitats de l'UCE, a sota el tendal principal. Tot plegat, dirigides per un excepcional Joan Albert, àlies Superman!
I què?, em direu! Doncs l'estafa és que aquests treballadors no cobren res, a part del llit i els àpats, i del dret a assistir a les classes, quan no treballen (però això, alguns diuen que no és cap privilegi!).
Bé, no ens allargarem més... Un altre any, vos explicarem com la mainada està requisicionada, i allotjada en habitacions clandestines del liceu Renouvier... Nosaltres, ens plantegem muntar un Sindicat dels Treballadors Oprimits de Prada (STOP), però si us plau, no ho escampeu! Els amos se podrien revenjar...

Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30