3 de nov. 2008

Grups que tocaran al Correllengua (3/3)


Bub! Bub!
La Gossa Sorda és un grup musical de Pego (Marina Alta) amb ritmes de rock, punk, reggae i ska entre altres que es formà a inicis del 1999. Amb l'arribada del seu primer disc Vigila s'obren camí cap altres indrets dels Països catalans, actuant al Principat com és el cas del Rebrot de 2003. Amb el seu segon disc Garrotades es convertiren en un dels grups més actius del 2006. Aquesta és la presentació típica i sovint pesada que s'acostumen a llegir, hem cregut que per donar-vos ganes de venir a escoltar la Gossa el 8 de novembre, us faríem una presentació un poc particular d'algunes cançons de l'últim disc !
1. Entre Canuts: Dolçaina més lenta, cors, molt teclat i un trombó. Josep Nadal a les mans d'un megàfon incitant a la batalla.
2. Farem Saó: Un crit als moviments socials, un crit a les arrels, a les assemblees populars! Alguna cosa de rumba. Referències geogràfiques, tradicionals/populars (ovidi, tio canya, ramonet, l'home del sac, la delicada de Gandia…).
3.De matinada: Comença amb un sample d'una presentació amb veu negra d'algun disc en vinil. Reggae. Trompetes i tots cantant! Un tema alegre, "després de l'assemblea de festa major", "per donar dolçor a la nostra amargor"…
4.Vianants: Referències a Noam Chomsky. Guitarres que ens recorda molt al disc "Vigila". El capitalisme fa que estiguem més amuntonats però més sols davant de la televisió. Més punk!
5.Camals mullats: Amb Rodrigo de Pirat's Sound Sistema. Amor/odi a València, primera part quasi a capella, un viatge amb Bici pels carrers de la capital! "T'estime, t'estimo, t'estim" Nosaltres precisem que falta T'ESTIMI!
6.Tres de Pego: Mitjançant un llibre re-editat que va trobar per la premsa comarcal el Nadal troba 3 de Pego, tres antifeixistes que van morir a Mauthausen, en ella explica una hipotètic comiat als joves del poble. Molt en la línia del "Garrotades", ska-hardcore.
9.Quina calitja: Cor del grup. Canvi climàtic a la Marina. Putrefactes. Quina soliganya, quina basca… Torna la dolçaina amb força, troços ska/punk! Fatalisme, s'acaba el món a ritme de rumba. Final sabor a Mano Negra.

Més informacions a la web
i al myspace

Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30