Sota aquesta declaració de principis trobem Safanòria, un quartet barceloní amb una visió particular de la música que ens ofereix tots els sabors de la mediterrània, amanits amb un ingredient especial: la mel i el pebre a cop ritmes diversos. Tot un punt de trobada entre passat i futur, presents en la capacitat per barrejar estils i per crear tan grans melodies com moments d’alta tensió. I tot això sense deixar de moure ni el peu ni els malucs en cap moment.
El quartet format per Àgata Casas (Dijous Paella), Marc Serrats (Xerramequ Tiquis Miquis, Dijous Paella), Miguel Sospedra (Chop Suey, Le Petit Ramon...) i Eric Herrera (Belda i el Conjunt Badabadoc) irromp aquest any oferint una de les propostes més arriscades i curioses de la música actual. Els qui demanem alguna cosa més que bones cançons, estem d’enhorabona.
S’obren solcs a l’asfalt que crepita: és hora de collir la Safanòria.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada